Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen
Woonplaats Rotterdam, Zuid-Holland

Dieke van Groningen

  • Kandidaat #40
Woonplaats Rotterdam, Zuid-Holland

Dieke is een Rotterdamse ondernemer die het opneemt voor ondernemers én zich inzet om onrecht aan te pakken. Van het aanpakken van verkeersaso’s tot criminelen die onze ondernemers beschadigen. Als ondernemer staat ze vierkant achter het bedrijfsleven, haven, luchthaven en Rotterdam.

Dieke woont sinds 1998 in Rotterdam, waar ze met haar man en twee kinderen woont. In het dagelijks leven ontwikkelt en distribueert ze vanuit haar bedrijf duurzame, natuurlijke en biologische verzorgingsproducten voor kinderen en families.

Dieke is sinds haar studententijd actief in Rotterdam én voor de VVD. Ze werkte als fractiemedewerker, was actief in de deelraad en is sinds 2018 gemeenteraadslid in Rotterdam. Dieke zet zich momenteel als woordvoerder economie, cyberveiligheid, haven, luchthaven en horeca in om Rotterdam bereikbaar te houden en ondernemers ruimte te bieden. Dat leverde haar een nominatie van beste raadslid van Rotterdam op en was ze finalist voor de verkiezing van het beste raadslid van Nederland.

Bekijk andere mensen

Bekijk onze mensen

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation