Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen
Woonplaats Weert, Limburg

Wendy van Eijk-Nagel

  • Tweede Kamerlid
Woonplaats Weert, Limburg

Ik heb fiscale economie gestudeerd, en ben 17 jaar werkzaam geweest bij fiscale advieskantoren en in het bedrijfsleven. In 2014 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap, en heb ruim 3 jaar gewerkt voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren. Dit heb ik gecombineerd met het voorzitter- en lidmaatschap van raden van toezicht in het primair onderwijs, en het raadslidmaatschap in de gemeente Weert.

Sinds juni 2018 ben ik wethouder in de gemeente Weert en sinds maart 2023 lid van Provinciale Staten van de provincie Limburg.

Ik ben politiek actief geworden om bij te dragen aan een betere toekomst voor burgers en bedrijven, in Weert, in Limburg, in Nederland. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring een waardevolle bijdrage kan leveren aan de VVD-fractie in de Tweede Kamer.

Portefeuille:

  • EZK/FIN Fiscale aangelegenheden en alle aangelegenheden van de belastingdienst, financiële verhoudingen tussen rijk en decentrale overheden, Exportkredietverzekeringen en –faciliteiten, Holland Casino en staatsloterij, Muntwezen, Domein Roerende Zaken
  • VWS Sportbeleid
  • VWS Oorlogsgetroffenen en verzetsdeelnemers

Bekijk andere mensen

Bekijk onze mensen

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation