profile-avatar

Queeny Rajkowski.

Tweede Kamerlid
EZK Digitalisering • BZK Informatiesamenleving & overheid en Logius, Identiteit (o.a. paspoort, BRP, RviG) • EZK Telecom, Post, Agentschap Telecom • BZK AIVD • J&V Cyber security

Wie is Queeny Rajkowski?

Geboortedatum: 17-11-1988
Woonplaats: Utrecht
Sociale media: Facebook, Twitter, LinkedInInstagram en eigen website.
Expertises:
✅  Leren en blijven ontwikkelen.
✅  Emancipatie.
✅  Gek op spekkoek en crossfit.

Queeny Rajkowski. 2

“Ik wil dat je in Nederland nóg beter kan werken, leven en liefhebben, zoals jij dat zelf wilt.”

 

“In Nederland kun je altijd wat van je leven maken, ook als je (onverwachts) in een lastige positie terecht komt, zoals sommigen nu meemaken in de huidige crisis met hun gezondheid of hun financiën.

Ook ik heb een financieel lastige periode meegemaakt. Ik heb geleerd dat mensen sterk zijn. En als ze problemen hebben, is het belangrijk om goed te luisteren naar wat ze aangeven nodig te hebben en waar ze eventueel tegenaan lopen.

Ik groeide op in het prachtige Arnhem, ging studeren in Utrecht en vond daar de liefde. Momenteel werk ik bij een innovatief technologiebedrijf.

Elkaar respecteren betekent voor mij dat je iemand aanspreekt, en waar nodig aanpakt, als die (doelbewust) de grens over gaat. Anderzijds is respect voor mij echte gelijkwaardigheid waarbij iedereen die dat wilt, zich betrokken en gehoord voelt. Die balans neem ik mee de politiek in.”

Bekijk hieronder het kandidatenfilmpje van Queeny Rajkowski voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.

Volg Queeny

Bekijk onze andere Kamerleden.

Bekijk hier het verkiezingsprogramma.
Lees meer