Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen
Woonplaats Terheijden, Noord-Brabant

Thierry Aartsen

  • Tweede Kamerlid
Woonplaats Terheijden, Noord-Brabant

De VVD is de enige brede volkspartij van Nederland en juist daarom ben ik er trots op dat ik al vijf jaar voor onze partij in de Tweede Kamer zit. Naast mijn Kamerlidmaatschap ben ik trotse papa van Leyla (1) en woon ik samen met Jill in een mooi Brabants dorpje onder de rook van mijn geboortestad Breda, waar ik jarenlang raadslid ben geweest. Ik kom uit een middenstandsgezin en het ondernemerschap zit mij in het bloed.

Daar komt mijn drive vandaan om mij ook de komende vier jaar weer in te zetten voor onze ondernemers en de VVD als ondernemerspartij gezicht geven. Het MKB is onmisbaar voor Nederland. Zij zorgen niet alleen voor miljoenen banen, ze sponsoren vaak de lokale sportclub en dragen bij aan leefbare dorpen en steden. Juist die leefbaarheid staat op veel plekken onder druk omdat veel middenstanders het zwaar hebben met alles wat er op hen afkomt.

Portefeuille:

  • SZW Algemeen Sociaaleconomisch beleid, Inkomensbeleid, Arbeidsmarktbeleid (o.a. arbeid-zorg), Ontslagregelingen, Arbeidsverhoudingen, Werknemersverzekeringen, ZZP
  • SZW AOW en Pensioenen, ouderenparticipatie
  • SZW Arbeidsmigratie
  • AZ Koninklijk Huis

Bekijk andere mensen

Bekijk onze mensen

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation