Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen
Klaas Dijkhoff 1

Klaas Dijkhoff

  • Was fractievoorzitter van 2017 - 2021.
Klaas Dijkhoff 1

Was fractievoorzitter van 2017 – 2021.
Klaas Dijkhoff werd in 1981 geboren in het Duitse Soltau. Via Eindhoven en Tilburg kwam hij in zijn huidige woonplaats Breda terecht. Voor hij in 2010 Tweede Kamerlid werd, was hij onderzoeker en docent aan de Universiteit Tilburg en gemeenteraadslid in Breda. Ook had hij een eigen bedrijf in juridisch advies en IT-ondersteuning voor kleine ondernemers.

Klaas Dijkhoff minister en staatssecretaris
In het kabinet-Rutte II was Klaas van 2015 tot 2017 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en korte tijd minister van Defensie.

VVD fractievoorzitter
Klaas Dijkhoff was van oktober 2017 tot maart 2021 de fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer.

Sociale media
Klaas Dijkhoff is zeer actief op sociale media. Je kunt hem volgen via Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Klaas geeft op zijn accounts regelmatig zijn politieke mening. Hij vindt het leuk om een onderwerp in een wat langer stuk uit te diepen. Ook geeft hij af en toe een inkijkje in zijn persoonlijke leven.

Slimste Mens
In 2017 deed Klaas Dijkhoff mee aan het televisieprogramma De Slimste Mens. Nadat hij elf afleveringen op rij in het spel had gezeten, kroonde hij zich tot winnaar. Op dat moment was hij nog staatssecretaris.

We nemen afscheid van Klaas Dijkhoff. Klaas was fractievoorzitter van de VVD van 2017 tot 2021. Klaas, bedankt!

Bekijk andere mensen

Bekijk onze mensen
Confidental Infomation