Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Wie inzet toont, moet daar meer van terugzien. Zo zorgen we ervoor dat middengroepen kunnen blijven rondkomen en houden we Nederland draaiende.

Daarom verlagen we de belasting op werk. Om naar je werk rijden betaalbaar te houden, willen we een hogere belastingvrije reiskostenvergoeding, en lagere brandstofaccijns. En met ruimere mogelijkheden voor het meedelen in de winst zorgen we dat werknemers er ook van kunnen profiteren als het goed gaat met het bedrijf waar zij werken.

Als je ervoor kiest om meer te gaan werken, moet je dat ook in je portemonnee meer gaan merken. Naast lagere lasten willen we een bonus voor wie meer uren gaat werken. Bijvoorbeeld in het onderwijs en de zorg. Zo pakken we ook de personeelstekorten aan.

Het huidige stelsel van belastingen en toeslagen is te ingewikkeld en onvoorspelbaar voor veel mensen. Dat moet eenvoudiger. Op de langere termijn willen we daarom de toeslagen afschaffen en de belastingen vereenvoudigen. Zodat het beter te overzien wordt voor mensen, de koopkracht van middengroepen op peil blijft en armoede voorkomen wordt.

Confidental Infomation