Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Veel Nederlanders merken dat het leven steeds duurder is geworden, terwijl hun inkomen niet voldoende is gestegen om dat op te vangen. Omdat de energierekening en andere vaste lasten zo hoog zijn, blijft er steeds minder geld over aan het einde van de maand. Daarom zet de VVD zich in om het leven weer betaalbaar te maken.

Om te zorgen dat het leven voor middengroepen betaalbaar blijft, wil de VVD een lagere belasting op werk. Daarnaast willen wij de vaste lasten beperken. Door een lagere belasting op de energierekening, lagere accijnzen aan de pomp en geen verdere stijging van het eigen risico in de zorg.

De VVD wil ook mensen die nu niet werken en moeilijk rondkomen nieuw perspectief bieden. Niemand mag profiteren van andermans geldproblemen. We gaan zorgen dat mensen de sociale regelingen kunnen gebruiken waar zij recht op hebben. En gemeenten moeten met inwoners in gesprek gaan als ze denken dat het financieel niet goed gaat. Als je in de bijstand belandt, wil de VVD je beter helpen om weer werk te vinden. Dat doen we met persoonlijke begeleiding door de gemeente. Om te zorgen dat mensen die voltijd werken rond kunnen komen, verhogen we het minimumloon. Om kinderarmoede aan te pakken gaan we gerichte steun aan gezinnen met kinderen bieden.

Confidental Infomation