Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Iedereen verdient goede zorg. Jong of oud, rijk of arm, gezond of ziek. In Nederland betalen gezonde mensen mee voor mensen die ziek zijn. Omdat we het belangrijk vinden om naar elkaar om te zien. En omdat je zelf ook ineens ziek kunt worden.

De uitdagingen waarmee de zorg wordt geconfronteerd, zoals vergrijzing en groeiend personeelstekort, vragen om vernieuwende oplossingen. Wij willen een sterke rol voor de patiënt, zodat hij of zij samen met de zorgverlener kan beslissen over een passende behandeling, of het besluit om een behandeling niet te doen. Dat leidt tot betere beslissingen, minder overbehandeling en betere kwaliteit van leven.

We kiezen voor het vergroten van de persoonlijke aandacht van zorgmedewerkers voor patiënten. We willen dat zij meer tijd kunnen besteden aan wat er echt toe doet: het welzijn van hun patiënten. Digitalisering, werk-ontlastende technieken en minder regeldruk zullen de zorg efficiënter maken en de werklast verlichten. Daardoor krijgen medewerkers de grip op hun vak terug.

Confidental Infomation