Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Sterk Europa. Veilig Nederland.

De wereld om ons heen is er niet veiliger op geworden.

Meer dan ooit hebben we daarom een sterk Europa nodig dat Nederland veilig houdt.

De Europese verkiezingen op donderdag 6 juni zijn daarom misschien wel belangrijker dan ooit.

Want een veilig Nederland en een veilig Europa, dat komt er niet vanzelf.

Praten over een Nexit? Flirten met Rusland? Het maakt Nederland niet veiliger.

Iedereen binnenlaten zonder grenzen te stellen? Ook dat maakt Nederland niet veiliger. Gelukkig kan je óók kiezen voor een Europa dat ons leven wél veilig houdt.

Er staat veel op het spel. Er is maar één veilige keuze. Kies VVD.

De VVD kiest voor een Europa dat sterk staat tegen Poetin. Dat de handen ineenslaat voor een lagere asielinstroom. Dat ondernemers de ruimte geeft onze welvaart te vergroten met handel, innovaties en groene groei. Dat ons beschermt door onze economie minder afhankelijk te maken van Poetin, China en het Midden-Oosten.

Een sterk Europa dat Nederland veilig houdt. Dat veiligheid en onze welvaart beschermt.

Zodat we het straks weer beter gaan krijgen.

Er staat veel op het spel. Er is maar één veilige keuze. Kies VVD.

Bekijk ons hele verkiezingsprogramma hier.

Onze focuspunten:

Nederland en Europa veilig houden

Veel Nederlanders maken zich terecht zorgen over de onrust in de wereld. De oorlog van Poetin. De agressie van China. Het geweld van de drugsmaffia. De wereld om ons heen is er niet veiliger op geworden. De gevolgen daarvan zijn groot.

Juist als de uitdagingen groter zijn dan Nederland, moeten we goed samenwerken met onze buren. Daarom is er een sterk Europa nodig waarin we samen een schild vormen om Poetin buiten de deur te houden. Een Europa waarin we samen veilig blijven dankzij een sterke eigen defensie-industrie. En ook een Europa waarin we samen optrekken om onafhankelijk te worden van China en met Midden-Oosten voor onze energie en spullen.

Zodat we in Nederland en Europa vrij en veilig ons leven kunnen blijven leiden, nu en straks.

Bekijk al onze standpunten voor een veilig Nederland en Europa:

Europees samenwerken voor een lagere asielinstroom

Veel mensen maken zich terecht zorgen over de hoge asielinstroom. Met alle problemen die er zijn, voelt het niet realistisch iedereen op te vangen. Er zijn meer mensen in nood dan wij als klein land een plek kunnen bieden. En we willen er eerst voor zorgen dat wie hier al is, volop meedoet, de taal spreekt en onze waarden deelt.

Daarom is er een Europa nodig waarin we samen optrekken om de asielinstroom fors omlaag te krijgen. De buitengrenzen bewaken, strenger worden aan de poort, mensensmokkel snoeihard aanpakken.

Zodat we weer grip krijgen op wie hier binnenkomt. Zodat Nederland dat vrije, veilige land blijft waarin we zuinig zijn op onze verworvenheden.

Bekijk al onze standpunten voor een lagere asielstroom:

Onze welvaart beschermen en groter maken

In een wereld die steeds onveiliger wordt, missen we te vaak het gevoel dat het weer goed komt. En dat we het straks weer beter krijgen.

Daarom is er een Europa nodig dat alle ruimte geeft aan ondernemers om onze welvaart te vergroten met handel, slimme uitvindingen en groene groei. Met een sterk Europa kunnen we onze welvaart ook beschermen. Door Chinese spionage tegen te gaan. En door onderling samen op te trekken voor onze energie en spullen, zodat we straks niet meer afhankelijk zijn Poetin, China en het Midden-Oosten.

Zo blijft Nederland dat ondernemende, welvarende land, waarvan we als Nederlanders allemáál beter worden. En met een Europa dat onze welvaart beschermt en groter maakt, zorgen we ervoor dat we straks minder zorgen hebben over wat ontwikkelingen in de wereld betekenen voor ons fijne leven.

Bekijk al onze standpunten voor de bescherming van onze welvaart:

 

Bekijk hier onze kandidaten voor het Europees Parlement.

Meer weten over de Europese verkiezingen? Dat kan op deze pagina.

Vergeet niet om te gaan stemmen op donderdag 6 juni. Voeg de herinnering toe aan jouw agenda.

Herinnering toevoegen aan agenda

Confidental Infomation