Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Tweede Kamerverkiezingen liveblog

22 november 2023

In dit liveblog houden we je op de hoogte van alles rondom de campagne van onze lijsttrekker Dilan en de VVD. Wil je niets missen en als eerste op de hoogte zijn van Dilan? Schrijf je in op ons WhatsApp-kanaal! Klik hier

Woensdag 22 november:

Het is tijd. Kies Dilan.

Prioriteiten stellen. Knopen doorhakken. Praktische oplossingen, die op de korte en lange termijn werken. Zodat werk weer gaat lonen en ondernemers de ruimte krijgen. Zodat de migratie-instroom omlaag gaat en we kerncentrales bouwen voor ons klimaat.

Daarvoor kun jij kiezen.

Er staat veel op het spel. Kies VVD.

VVD’ers gaan stemmen

Dinsdag 21 november:

Goedemorgen Nederland
Vanmorgen was onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius te gast bij Goedemorgen Nederland.

Sven Op1
Om 11.30 is onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius te gast bij Sven Op1. Het radioprogramma is te volgen via NPO Radio 1.

NOS journaal

Dilan in het 20.00 journaal.

NOS Slotdebat
Om 20.30 gaat onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius in debat met verschillende lijsttrekkers bij het NOS Slotdebat. Het debat is te volgen via NPO 1.

Maandag 20 november:

EenVandaag Verkiezingsdebat
Om 18.20 gaat onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius in debat met verschillende lijsttrekkers bij het EenVandaag Verkiezingsdebat. Het debat is te volgen via NPO 1 of Radio 1. Wil je geen debatten missen? Kijk dan hier naar de planning van debatten en zet het in je agenda.

Zondag 19 november:

Interview Nu.nl
Onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius vertelt in het interview met Nu.nl dat iedereen in Nederland de kans heeft om het verschil te maken. Dat moeten we koesteren. Teruglezen? Klik op de link in de tweet

WNL op Zondag
Om 10.00 schoof lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius aan bij het ochtendprogramma van WNL op Zondag om te vertellen over haar plannen voor Nederland.

 

Verkiezingsuitzending Jeugdjournaal
Om 19.00 ging lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius in debat met andere lijsttrekkers bij de verkiezingsuitzending van het Jeugdjournaal. Daar vertelde ze over haar plannen, maar ook beantwoorde ze alle kritische vragen van kinderen. Volg het aanstaande zondag vanaf 19.00 op NPO 3.

Zaterdag 18 november:

Interview Volkskrant
Onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius vertelt in het interview met de Volkskrant over het naar beneden brengen van de asielinstroom en het beschermen van onze rechtsstaat tegen de georganiseerde misdaad. Teruglezen? Klik op de link in de tweet.

Interview Telegraaf
Onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius vertelt in de Telegraaf over het beperken van de instroom en het belang van samenwerking om tot echte oplossingen te komen. Teruglezen? Klik op de link in de tweet.

Debat van het Zuiden
Om 19.30 ging onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius in debat met verschillende lijsttrekkers bij het Debat van het Zuiden. Het debat was te zien via L1, Omroep Zeeland en Omroep Brabant. Wil je geen debatten missen? Kijk dan hier naar de planning van debatten en zet het in je agenda.

Vrijdag 17 november:

Interview in het AD
Onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius vertelt in het interview met het AD meer over haar plannen voor Nederland. Teruglezen? Klik op de link in de tweet.

De Grote Verkiezingsshow
Vanaf 08.00 is onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius te horen in de podcast van de Correspondent met Rutger Bregman en Jesse Frederik. Luister het terug via je favoriete podcast-app of kijk het terug in deze video.

BinnesteBuiten
Om 18.45 is onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius te zien in BinnesteBuiten. Ze gaat tijdens het koken in gesprek met chef-kok Ramon over haar plannen voor Nederland. Klik hier om zelf aan de slag te gaan met het recept!

Donderdag 16 november:

RTL Nieuws
Om 09.00 sprak Dilan met Roel Schreinemachers van RTL Nieuws over haar plannen voor Nederland. Kijk hier de hele uitzending terug.

SBS6-verkiezingsdebat
Om 20.30 gaat onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius in debat met verschillende andere lijsttrekkers bij het SBS6-verkiezingsdebat. Wil je geen debatten missen? Kijk dan hier naar de planning van debatten en zet het in je agenda.

Shownieuws 

Om 23.00 schuift onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius aan bij Shownieuws.

Woensdag 15 november:

QMusic
Om 9.30 belde Dilan met Mattie & Marieke van Q-Music om te vertellen over haar plannen.

Interview ledenmagazine
Voor ons ledenmagazine gingen wij in gesprek met onze lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Lees hier het interview.

Dinsdag 14 november:

Radio 1
Om 8.30 schoof Dilan aan bij Radio 1 om te spreken over de verschillende onderwerpen die spelen voor deze verkiezingen.

NOS
Om 9.00 zat Dilan bij de NOS om alle ingezonden vragen van kijkers te beantwoorden.

VandaagInside
Om 21.30 schoof Dilan aan de talkshowtafel van de heren van VI op SBS6. Kijk de aflevering hier terug.

De hofkar
Rond 22.15 was onze lijsttrekker Dilan te gast bij De Hofkar op NPO2.

Maandag 13 november:

De Telegraaf
Dilan was op zondag 12 november te gast op de redactie van De Telegraaf. Tijdens haar bezoek heeft ze een pagina ontworpen voor de verkiezingskrant van maandag 13 november. De pagina is hier volledig terug te lezen.

Radio 2
Tijdens het ochtendprogramma van “Jan Willem Start Op!” op NPO Radio 2 schuift Dilan aan om in gesprek te gaan over de middengroepen en de portemonnee van Nederlanders.

Tubantia
Om 11.30 gaat Dilan in gesprek met Joost Dijkgraaf en Alexander Brinkman in het programma “Van Torentje naar Torentje”.

 

Confidental Infomation