lidmaatschap
Betalen

Wij zijn blij met uw steun als lid van de VVD. De basis van ons land mag dan wel op orde zijn maar we zijn er nog niet. Nu willen wij ervoor zorgen dat iedereen gaat voelen dat het beter gaat. Met uw bijdrage helpt u ons te blijven werken aan een beter en liberaler Nederland!

De VVD heeft het verwerken van de contributiebetalingen uitbesteed aan payment service provider Buckaroo. Daarom treft u die naam aan op uw bankafschrift.

De VVD heeft een zogeheten ANBI-status, waardoor uw contributie of donatie mogelijk belastingaftrekbaar is. Meer informatie treft u hier.

Meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen over de contributie, treft u aan in de contributiebijsluiter die hier te downloaden is.

Automatische incasso

De VVD wil het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw contributie automatisch te incasseren. U hebt dan geen omkijken naar uw betaling. De contributie wordt altijd op tijd betaald, ook in de vakantie.
De automatische incasso is voor u en voor ons het gemakkelijkst. Druk het formulier onder aan deze pagina af en stuur het volledig ingevuld, in een gesloten envelop, zonder postzegel, aan:
VVD, Antwoordummer 1877, (2501 WB) te Den Haag.
Let op: als u gebruikt maakt van het gecombineerde lidmaatschap van de VVD en JOVD, dient u dat formulier te gebruiken.

De VVD heeft het verwerken van de contributiebetalingen uitbesteed aan payment service provider Buckaroo. Daarom treft u die naam aan op het incassoformulier

Andere betaalwijzen

Wanneer u geen gebruik maakt van automatische incasso, dan kunt u uw contributie op drie manieren betalen op. Hieronder worden deze betaalmethodes toegelicht. U kiest bij Buckaroo de betaalmethode van uw voorkeur.

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel en eenvoudig uw VVD-contributie voldoen via internet. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. U wordt vanuit het betaalscherm doorgeleid naar de internetbankieromgeving van uw eigen bank voor het uitvoeren van de betaling.

Overboeking 

Wanneer u kiest voor overboeking ontvangt u een e-mail met daarin de benodigde gegevens om uw VVD-contributie zelf over te maken met het bankprogramma van uw eigen bank. Ook kunt u deze optie kiezen als u met een overschrijvingskaart wilt betalen.

MasterCard of Visa

U kunt uw contributie ook voldoen met een creditcard. Zowel MasterCard als Visa worden geaccepteerd.

Help ons Nederland te verbeteren.
In gesprek met onze Kamerleden? Kom langs in de Tweede Kamer.
meld je aan
Meedoen met de VVD?
Word lid