Lidmaatschap
Betalen

Automatische incasso

De VVD wil het u zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw contributie automatisch te incasseren. U hebt dan geen omkijken naar uw betaling. De contributie wordt altijd op tijd betaald.
De automatische incasso is voor u en voor ons het gemakkelijkst. Om dit in orde te maken, kunt u dit formulier gebruiken. Stuur het volledig ingevulde formulier, in een gesloten envelop, zonder postzegel, aan:
VVD, Antwoordummer 1877, (2501 WB) te Den Haag.
Let op: als u gecombineerd lid van de VVD en JOVD bent, dient u dit formulier te gebruiken.

De VVD heeft het verwerken van de contributiebetalingen uitbesteed aan payment service provider Buckaroo. Daarom treft u die naam aan op het incassoformulier

Andere betaalwijzen

Wanneer u geen gebruik maakt van automatische incasso, dan kunt u uw contributie op drie manieren betalen. U kiest bij Buckaroo de betaalmethode van uw voorkeur.

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel en eenvoudig uw VVD-contributie voldoen via internet. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. U wordt vanuit het betaalscherm doorgeleid naar de internetbankieromgeving van uw eigen bank voor het uitvoeren van de betaling.

Overboeking

Wanneer u kiest voor overboeking ontvangt u een e-mail met daarin de benodigde gegevens om uw VVD-contributie zelf over te maken met het bankprogramma van uw eigen bank. Ook kunt u deze optie kiezen als u met een overschrijvingskaart wilt betalen.

MasterCard of Visa

U kunt uw contributie ook voldoen met een creditcard. Zowel MasterCard als Visa worden geaccepteerd.

De VVD heeft een zogeheten ANBI-status, waardoor uw contributie of donatie mogelijk belastingaftrekbaar is. Meer informatie treft u hier.

Meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen over de contributie, treft u aan in de contributiebijsluiter.

VVD-lidmaatschap iets voor jou? Word lid voor €25,-
Word lid