Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Meld je aan voor ons verkiezingscongres op 23 september

2 september 2023

Op zaterdag 23 september 2023 vindt het verkiezingscongres plaats. Dit congres staat grotendeels in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023. Een congres met de Algemene Vergadering waar we het verkiezingsprogramma vaststellen en een speech van onze nieuwe lijsttrekker.

De locatie voor dit congres is de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een voor ons vertrouwde plek waar we al eerder goede gesprekken en discussies hebben gevoerd. Wij kijken er ontzettend naar uit!

Aanmelden

Wil jij er ook bij zijn?! Aanmelden kan via onze ticketshop.

Ben jij lid van de VVD en wil je iemand graag kennis laten maken met de VVD? Ben jij geen lid van de VVD, maar wil je toch graag het congres bijwonen? Dat vinden wij alleen maar leuk! Je bent van harte welkom in Rotterdam. Via de ticketshop is het mogelijk om een introducé ticket aan te schaffen.

Programma

We starten direct in de ochtend met de Algemene Vergadering. De deuren zijn vanaf 09.00 uur open voor een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. De dag sluiten we vanaf 17.00 uur af met een gezellige borrel. Het definitieve programma volgt.

De praktische informatie kun je hier downloaden.

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation