Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Nederland in 2048

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daarom zullen wij een aantal fundamentele keuzes moeten maken voor een vrij, veilig en welvarend Nederland. Hoe zou ons land er in 2048 uit moeten zien? Daarover gaat de VVD graag met jou in gesprek! Help mee, denk mee, doe mee. Samen werken we aan ons verhaal voor de toekomst van Nederland. Dat verhaal wordt de basis van ons volgende verkiezingsprogramma. Meld je hieronder aan voor een van onze bijeenkomsten.

  • Denk mee
  • Doe mee
  • Praat mee

In jouw eigen netwerk ook een bijeenkomst organiseren? Mail en dan nemen we contact met je op.

De volgende sessies staan op de agenda:

Enkele weken voor de sessies worden de inschrijvingen geopend. Houd de pagina’s in de gaten.

 

Sessie één.

Waarom wij met jou in gesprek willen

Nederland vrijer, veiliger en welvarender maken. Daar werken we elke dag aan. Met het verkiezingsprogramma en het coalitieakkoord in de hand weten we wat ons te doen staat deze jaren.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. De oorlog in Oekraïne heeft ons wakker geschud en laat zien dat onze veiligheid beschermen van het grootste belang is.

Eerder al constateerden we dat de vrije markt ons veel gebracht heeft maar ook keerzijden kent. Dat vraagt om het beschermen van onze ondernemers.

Het aantal mensen in Nederland blijft toenemen. Door migratie, maar niet alleen. Dat betekent ook wat voor bijvoorbeeld onze zorg en onze woningmarkt. Deze en nog veel meer onderwerpen vragen een antwoord dat past bij deze tijd. Wij zullen daarom een aantal fundamentele keuzes moeten maken. Keuzes voor de toekomst van een vrij, veilig en welvarend Nederland. Die keuzes vormen ons verhaal voor de toekomst.

Dat verhaal maken we niet in een zaaltje in de Tweede Kamer of op ons partijbureau. Dat doen we samen.

Daarom wil de VVD graag in gesprek over hoe Nederland eruit zou moeten zien in 2048.

2048? Ja 2048. Dat is 400 jaar na de ‘oprichting’ van Nederland en 200 jaar na de grondwet van de liberaal Thorbecke. Maar 2048 is ook nog maar 25 jaar vanaf nu. Wanneer de kinderen van nu de hardwerkende middenklasse vormen.

Om deze toekomst vorm te geven, gaan wij als VVD graag in gesprek met de achterban, met experts en met mensen die de werkvloer goed kennen, zoals leraren, studenten, artsen, verpleegkundigen en patiënten. We organiseren bijeenkomsten door het hele land, om met verschillende mensen samen na te denken over de keuzes waar we voor staan, te werken aan liberale oplossingen die werken voor mensen én om te kijken naar hoe Nederland er in de toekomst uit moet zien.

Help mee, denk mee, doe mee. We werken samen aan ons verhaal voor de toekomst van Nederland. En wat de basis is voor ons volgende verkiezingsprogramma.

Heb je vragen of wil je dat we bij jou langskomen om in gesprek te gaan over Nederland in 2048? Stuur dan vooral een e-mail naar [email protected] en we komen snel bij je terug!

Op de onderstaande momenten gaan wij graag met jou in gesprek over de keuzes die wij als VVD moeten maken voor een vrij, veilig en welvarend Nederland in 2048. Het aantal onderwerpen en bijbehorende bijeenkomsten wordt nog aangevuld.

Confidental Infomation