Direct naar de content
Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen

Edith Schippers op ondernemerstour

28 februari 2023

Onze lijsttrekker voor de Eerste Kamer, Edith Schippers, bezocht zaterdag 25 februari diverse bedrijven die aan de basis staan van de banen van de toekomst.

“De oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst, worden door bedrijven bedacht. Ondernemers die het risico nemen en zich verdiepen in nieuwe technieken of producten. Die moeten we koesteren en de ruimte geven. Zij zijn het die ervoor zorgen dat we ook de komende decennia in ons land een goede boterham kunnen verdienen.”

Ze bezocht eerst in Amersfoort MycoTEX, een bedrijf dat met paddestoelenwortels duurzame kleding produceert. Vervolgens sprak zij in Arnhem het bedrijf Elestor, dat zich bezighoudt met duurzame elektriciteitsopslag door middel van een waterstofbromide flowbatterij. In Gemert bezocht zij het bedrijf Haval dat op innovatieve wijze duurzame voedselverpakkingen produceert. De dag werd afgesloten met een bezoek aan het bedrijf DENS in Helmond, dat halfgeleiders produceert voor duurzame energieopwekking.

“Wij moeten er in Den Haag voor zorgen dat Nederland een land blijft waar bedrijven zich graag vestigen en kunnen groeien. Het is cruciaal dat bedrijven de ruimte hebben om te innoveren. Ik hoor zaterdag graag van deze bedrijven hoe wij kunnen zorgen dat zij hun creativiteit maximaal kunnen inzetten voor de oplossingen en de banen van de toekomst.”

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation