Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

De Liberale Open Dag

31 maart 2023

Bekijk hier live de ALV:

Op 3 juni organiseert de VVD iets nieuws; de Liberale Open Dag. Als brede liberale volkspartij vinden we het belangrijk dat we luisteren naar mensen, dat we ideeën ophalen en onderling de discussie aangaan. Een gesprek over hoe we Nederland vrij, veilig en welvarender maken en houden, en de rol van onze partij daarin.

We zetten onze deuren – letterlijk en figuurlijk – wagenwijd open voor iedereen die iets te zeggen heeft, om het gesprek te voeren over de aanpak van de uitdagingen waar Nederland voor staat. We geven een podium aan opiniemakers, andere partijen, onze eigen politici, leden en elke geïnteresseerde Nederlander. Met daverende keynote speeches, waaronder die van Mark Rutte, wordt het een interactieve dag om onze ideeën aan te scherpen, nieuwe inzichten op te halen en samen te kijken naar de toekomst.

Wil jij er ook bij zijn? Ook als je (nog) geen lid bent kun je jezelf aanmelden. Dat via de webshop voor supporters. Ben je al wel lid bestel dan je ticket via de webshop voor leden.

Meer informatie over de Liberale Open Dag vind je in de Q&A.

Niet lid van de VVD?

Je bent van harte welkom bij De Liberale Open Dag!

Ben jij (nog) geen lid van de VVD, maar wel een liberaal in hart en nieren en wil jij je laten inspireren door boeiende sprekers? Kom dan naar De Liberale Open Dag. Koop je ticket via de volgende link: webshop voor supporters

Lid van de VVD?

Koop dan hier je ticket voor De Liberale Open Dag met Algemene Vergadering!

Ben jij lid van de VVD? Dan ben je van harte welkom bij De Liberale Open Dag met Algemene Vergadering. Wil je aanwezig zijn bij de Algemene Vergadering dan moet je een lidnummer invullen bij de ‘check-out’ van de ticketshop. Zorg dus bij het aankopen van een ticket dat je het lidnummer via MijnVVD hebt opgezocht. Je lidnummer kan je, na het inloggen, vinden bij je gegevens onder het ‘contactnummer’. Koop je ticket via de volgende link: webshop voor leden

Lid van de VVD én lid van de VVD-bestuurdersvereniging?

Koop dan hier je ticket voor het VBV-congres en De Liberale Open Dag met Algemene Vergadering!

Om een ticket voor het VBV-congres en De Liberale Open Dag met Algemene Vergadering te kunnen kopen moet je lid zijn van de VVD-bestuurdersvereniging en daarom een lidnummer invullen bij de ‘check-out’ van de ticketshop. Zorg dus voor het aankopen van een ticket dat je het lidnummer via MijnVVD hebt opgezocht. Je lidnummer kan je, na het inloggen, vinden bij je gegevens on het ‘contactnummer’. Koop je ticket via de volgende link: webshop voor VBV-congres.

Confidental Infomation