Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

VVD op Instagram.

Op Instagram kun je er op een leuke manier achterkomen waar de politieke partijen voor staan. De VVD is er heel actief, net als op FacebookTwitterLinkedInYouTube,en Pinterest.

Wat houdt politiek in

Instagram is een leuke manier voor jonge mensen om in aanraking te komen met politiek. De VVD heeft ervoor gekozen om haar kanaal te vullen met politieke memes. Zo zetten we onze standpunten op een rij, zonder dat het saai wordt. Natuurlijk geven we bij de meme wel een beetje uitleg over het standpunt.

Tweede Kamerverkiezingen

In 2021 zijn er in Nederland verkiezingen. Tijdens de campagne zullen wij op Instagram memes plaatsen over de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma. Ook premier Mark Rutte en fractievoorzitter Klaas Dijkhoff zijn actief op Instagram. Datzelfde geldt voor veel van onze Tweede Kamerleden.

Contact

Je kunt leden van de Tweede Kamer mailen, hun adressen zijn op onze website te vinden. Maar via sociale media krijg je sneller en makkelijker contact met de VVD. Je kunt je vraag het beste appen naar +31 6 23 93 74 75. Ook als je reageert op een van onze berichten op Instagram, proberen we je vraag of opmerking zo snel mogelijk te beantwoorden.

Confidental Infomation