Inloggen Lid worden
Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

VVD op Facebook.

Op Facebook kun je er op een leuke manier achterkomen waar de politieke partijen voor staan. De VVD is er heel actief, net als op TwitterInstagramLinkedInYouTube, en Pinterest.

Politieke standpunten

De VVD plaatst op Facebook veel informatie over haar politieke standpunten. Met teksten, nieuwsartikelen, afbeeldingen en video’s laat de partij zien wat zij wil met Nederland. Je vindt er bijvoorbeeld informatie over de standpunten over immigratie, de standpunten over criminaliteit en de standpunten over onderwijs. De VVD plaatst bovendien vaak stellingen, zodat je zelf je mening kunt geven.

Leden Tweede Kamer

Facebook is een goede manier om te laten zien wat de Tweede Kamerleden van de VVD doen voor Nederland. Fractievoorzitter Klaas Dijkhoff geeft er bijvoorbeeld vaak zijn mening. Vaak hebben leden van de Tweede Kamer zelf ook een pagina op Facebook. Zo kun je het Kamerlid volgen dat namens de VVD het woord voert over onderwerpen die jij belangrijk vindt, zoals vluchtelingen of belasting.

Contact

Je kunt leden van de Tweede Kamer mailen, hun adressen zijn op onze website te vinden. Maar via sociale media krijg je sneller en makkelijker contact met de VVD. Je kunt je vraag het beste appen naar +31 6 23 93 74 75. Ook als je reageert op een van onze berichten op Facebook, proberen we je vraag of opmerking zo snel mogelijk te beantwoorden.

Confidental Infomation