Vacature
Graphic Designer

SOLLICITEREN? KLIK HIER

 

Wie zoeken we?

Wil jij samen met ons Online Team toffe content creëren en online verspreiden? Heb jij creatieve ideeën voor projecten met Mark Rutte en Klaas Dijkhoff? Of heb jij een gaaf idee hoe we onze website nog mooier kunnen maken? Dan zoeken wij jou!

Draai campagnes mee waar heel Nederland naar kijkt. Bedenk ideeën over hoe we de meeste mensen kunnen bereiken. Goed idee? Bam, uitwerken maar! Met flexibele werktijden, hard werk en veel creatieve geesten bij elkaar leer je voor de rest van je leven hoe je de mooiste en beste dingen kunt bedenken en maken! Laat je vrienden zien waarom jij de leukste bent! 😉

 

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde HBO/WO opleiding, het liefst met een paar jaar ervaring, maar net-afgestudeerden zijn ook welkom!
 • Je kunt uitstekend overweg met Illustrator en Photoshop;
 • Je hebt enige ervaring met Premiere Pro en After Effects;
 • Je weet hoe een camera werkt;
 • Je bent fulltime beschikbaar en hebt zin om 36 uur per week mooie dingen te maken;
 • Je vindt het leuk om in het hart van de politiek te werken en hierover te leren;
 • Je bent scherp op de laatste (online) ontwikkelingen;
 • Je stijgt boven jezelf uit op de momenten dat het (politiek) spannend wordt, en bent bereid dat extra stapje te zetten;
 • Je kunt zo snel mogelijk beginnen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een fulltime baan in het hartje van politiek Den Haag;
 • Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mooie opdrachten waarin je al je vaardigheden kwijt kunt en jezelf verder ontwikkelt;
 • Je begrijpt dat planning en werktijden in een dynamische omgeving als de Tweede Kamer voortdurend veranderen. En dat vind je eigenlijk ook wel leuk.

 

Wat voor werk ga je doen?

Om te beginnen: je gaat ontzettend veel maken! Samen met je collega’s van het Online Team bedenk en ontwikkel je interessante content voor onze website, sociale media en traditionele media zoals tv en radio. Je blijft daarbij niet hangen in wat je al kunt, maar durft ook de uitdaging aan te gaan om de nieuwste technieken uit te proberen. Je werk is heel divers: filmen, foto’s maken, werken aan posters, enzovoorts. Het ene moment werk je aan een 360 graden-afbeelding of een infographic, even later help je mee met een video met Klaas Dijkhoff. Verder help je mee met het verbeteren en mooier maken van de website.

Je bewaakt ook onze huisstijl. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Binnen het ‘creatief proces’ word jij heel belangrijk. Je werkt nauw samen met je collega-contentmaker die jou in de eerste periode op weg helpt. Hierdoor kun je in korte tijd ontzettend veel doen en leren.

 

Online Team

Het Online Team werkt in het Tweede Kamergebouw. Als graphic designer werk je nauw samen met andere afdelingen en heb je contact met mensen binnen en buiten de VVD-Tweede Kamerfractie. Wij vinden het heel belangrijk dat een politieke partij bereikbaar is voor mensen. Dat hoort bij onze taak als volksvertegenwoordigers, maar daarnaast vinden we het ook gewoon heel leuk om te praten over politiek en over Nederland. Jouw plaatjes, filmpjes, verhalen en animaties bereiken elke maand miljoenen mensen. Je collega’s gaan vervolgens met die mensen in gesprek. Je speelt dus een onmisbare rol in ons team!

 

Meer weten? KLIK HIER

Bekijk meer

Heb je vragen over deze vacature?