Front Office Medewerker

Ben jij diegene waar service verlenen in het bloed zit, en wil jij onze leden de service geven die zij verdienen? Dan zoeken wij jou!

 

De VVD is een club die strijdt voor iedereen in Nederland die mee wil doen. Veel leden binnen de VVD dragen hier hun steentje aan bij – en deze mensen verdienen extra ondersteuning. Want als de leden goed worden ondersteund zijn er betere campagnes, wordt er meer talent gescout en opgeleid, worden verkiezingen gewonnen en krijgen we bijvoorbeeld ook meer raadsleden. Als Front Office medewerker heb jij het eerste contact met onze leden!

 

De VVD is volop in beweging en weet op vele manieren leden in het land te betrekken bij onze mooie vereniging. Als Front Office medewerker ben je het eerste aanspreekpunt zowel telefonisch en e-mail en als baliemedewerker op het partijbureau in Den Haag. Je bent hiermee het visitekaartje naar onze leden. Het partijbureau is dé ondersteunende organisatie die werkt voor en met de leden van onze mooie club.

 

Wat heb je nodig? Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, je bent enthousiast, energiek, hands-on en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk).

 

Het betreft een functie voor 24 uur (salarisschaal 7, trede 0) voor een periode van 6 maanden. De standplaats is Den Haag. De VVD heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je bij ons aan de slag? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Ronald de Rooij (r.rooij@vvd.nl), adjunct-directeur van de VVD. Als je nog vragen hebt, mail die dan ook aan Ronald!

Bekijk meer

Heb je een vraag over deze vacature?