Tweede Kamerverkiezingen 2021.

Op woensdag 17 maart 2021 zijn er verkiezingen voor de Tweede Kamer.

 

 

Mark Rutte heeft een brief aan alle Nederlanders geschreven. Lees de brief HIER.

 

Campagne-downloads VVD

Download op deze pagina je VVD-wallpapers, WhatsApp-stickers, digitale meeting-achtergronden en deel het met je vrienden!

 

Verkiezingsprogramma

Download hier het hele verkiezingsprogramma (99 pagina’s).
Download hier de samenvatting (13 pagina’s).

Tweede Kamerverkiezingen 2021.

Mark wil door

Mark Rutte: “Ik wil graag nog een keer door als minister-president.

 

Met elkaar staan we op dit moment voor een enorme beproeving met het virus. We zijn met zeventien miljoen mensen bezig om over de berg te komen, met een kaart die ons maar gedeeltelijk de weg wijst. Aan deze beproeving wil ik leiding geven. Daarom stel ik mij opnieuw kandidaat als lijsttrekker van de VVD.

 

In een interview met De Telegraaf vertel ik meer over mijn drijfveren, de moeilijke fase waar we nu doorheen gaan en hoe we hier samen sterker uit gaan komen. Dat interview is HIER te lezen.

 

De komende tijd doe ik alles wat nodig is om Nederland door deze fase van de crisis te loodsen. Dat is wat nu mijn focus en aandacht vraagt. Daarom doe ik, als het over het voeren van campagne gaat, nu even niets.”

Kandidatenlijst

Onze kandidatenlijst is bekend. Bekijk hier onze 80 kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen!

 

Veelgestelde vragen verkiezingen

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen over de verkiezingen hebt. De veelgestelde vragen vind je op deze pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? App ons op +31629313748.