Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen

Steun Dilan, doe mee

Dilan Yeşilgöz-Zegerius is door het hoofdbestuur voorgedragen als de nieuwe lijsttrekker van de VVD. Als aanvoerder van de VVD gaat zij de strijd aan om Nederland vrijer, veiliger en welvarender te maken. Steun Dilan. Doe mee en word ook lid.

Doe mee en word lid!

Dilan heeft een indrukwekkende weg afgelegd en heeft zich de afgelopen jaren meer dan bewezen in verschillende functies binnen de VVD en in het kabinet. Als minister van Justitie en Veiligheid heeft ze bijgedragen aan het versterken van de rechtsstaat en de veiligheid van ons land. Voordat ze minister werd, diende Dilan als staatssecretaris voor energie en klimaat, na vier jaar in de Tweede Kamer te hebben gezeten. Ze heeft ook haar toewijding aan het openbare belang getoond als gemeenteraadslid in Amsterdam.

Dilan Yeşilgöz-Zegerius

Met de aankondiging van Dilan als kandidaat-lijsttrekker starten we een nieuw hoofdstuk van de VVD. We zijn ervan overtuigd dat we onder haar aanvoering verder kunnen bouwen aan onze partij. Samen met jou gaan we uitdagingen aan waar Nederland voor staat en bouwen we aan een succesvolle campagne. Daar heeft de VVD ideeën voor, daar heeft Dilan ideeën voor. Doe ook mee met Dilan, word lid.

Steun Dilan, word lid!

Lees hier het hele verhaal van Dilan in de Telegraaf.

Bekijk ook de samenvatting van de HJ-Schoolezing, die Dilan gaf op 12 september, in De Rode Hoed in Amsterdam:

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation