Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen

We willen minder files. Voor onze economie is het heel belangrijk dat Nederland in beweging blijft. Door corona werken meer mensen thuis dan ooit. Toch zien we dat mensen juist steeds meer behoefte aan een eigen auto hebben. Daarom blijven we nieuwe wegen aanleggen. Dat zorgt niet alleen voor minder files, maar levert ook meer banen op in de bouwsector.

Wij werken bij het verbeteren van wegen nauw samen met lagere overheden. Het heeft namelijk weinig zin om goed door te kunnen rijden op de snelweg, als je direct na de afslag vast komt te staan op de provinciale weg. Verder willen wij spitsstroken zo veel mogelijk permanent openstellen. Het is zonde als asfalt dat er toch al ligt niet wordt gebruikt.

Wij zijn niet bang voor vernieuwing: zelfrijdende auto’s zijn een kwestie van tijd. Daardoor kunnen auto’s dichter op elkaar rijden. Dat zorgt voor minder files en het is goed voor het milieu en vooral de verkeersveiligheid. Wij willen innovatieve ondernemers de ruimte geven om zelfrijdende auto’s verder te ontwikkelen. Zonder al te veel regels en subsidies.

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation