Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen

De onthoofding van Samuel Paty en de aanslagen in Nice en Wenen hebben opnieuw aangetoond hoe groot het gevaar van terrorisme voor onze samenleving is. Met de vreselijke aanslag in Utrecht hebben we ervaren dat ook Nederland een doelwit kan zijn.

Wij willen uitkeringen, paspoorten en verblijfsvergunningen van jihadi’s afpakken. Mensen die naar het Midden-Oosten willen reizen om te vechten, houden we tegen. Zo voorkomen we dat we onze vijanden sterker maken, dat ze goed getraind terugkomen en dat ze ver van ons bed onschuldige mensen doodmaken. Wij willen het strafbaar maken om naar terroristisch gebied af te reizen. Wie dat toch doet, verliest bovendien het recht om Nederlander te zijn.

We proberen te verhinderen dat terroristen terugkomen naar Nederland. Maar als dat toch gebeurt, sluiten we ze meteen op. Haatimams zijn niet welkom in Nederland en ronselaars worden keihard aangepakt.

Garanderen dat het nooit meer gebeurt is onmogelijk, maar we doen er wel alles aan om nieuwe aanslagen te voorkomen. Wij willen ervoor zorgen dat de haat van de jihad nooit een vaste plek in de Nederlandse samenleving verovert.

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation