Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen

Bedrijven bestaan er in alle soorten en maten. Ook grote bedrijven zijn heel belangrijk voor onze economie. Ze maken producten en diensten die we allemaal graag kopen. Ze zorgen voor heel veel banen. Ze bezorgen kleine bedrijven en startups opdrachten en dus omzet. En ze doen veel aan onderzoek en vernieuwing. Nederlandse multinationals horen bovendien bij de wereldtop op het gebied van milieubewust en verantwoord ondernemen.

Wij zijn trots op de grote bedrijven die ons kleine landje heeft voortgebracht. Wij zijn bovendien trots dat veel grote bedrijven uit het buitenland ervoor kiezen om zich in Nederland te vestigen. Het vestigingsklimaat in Nederland moet dus aantrekkelijk blijven.

Tegelijkertijd verwachten wij van grote bedrijven dat zij bijdragen aan onze samenleving. Onwenselijke financiële constructies waarmee bedrijven belastingen kunnen ontwijken of ontduiken pakken we aan. We voeren de internationale afspraken om een minimumniveau van belastingen voor deze bedrijven te realiseren met andere EU-landen uit.

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation