Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen

De economie: er wordt veel over gepraat, zeker in de politiek. Maar meestal gaat het dan over cijfers, en niet over mensen. Terwijl de economie júist over mensen gaat.

Als je het kort samenvat, dan is de economie de manier waarop we met z’n allen geld verdienen. Om belangrijke dingen als zorg en veiligheid te kunnen betalen. Maar voor ons is de economie meer dan dat. Voor ons staat de economie voor vrijheid. De vrijheid van ondernemers bijvoorbeeld, om hun zaak op te bouwen en uit te breiden. Niet alleen om hun eigen geld te verdienen, maar ook om iets terug te doen voor de samenleving en banen te creëren. Banen die er weer voor zorgen dat heel veel mensen, heel veel gezinnen, de dingen kunnen doen die zij leuk en belangrijk vinden. De economie geeft je dus eigenlijk de vrijheid om het maximale uit je leven te halen.

 

Die vrijheid is de reden dat wij de economie zo belangrijk vinden. Daarom willen wij dat een sterke overheid de economie ondersteunt en bijstuurt als dat nodig is. Daarom hameren wij erop dat middeninkomens erop vooruitgaan. Daarom willen wij lagere belastingen. Omdat de economie mensen de kans geeft om hun leven steeds iets beter te maken.

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation