Direct naar de content
Doe wat nodig is
Lid worden Inloggen

Vroeger had je een baan voor het leven, tegenwoordig maak je in je leven verschillende banen mee. Wij willen niet blijven hangen in het verleden. Het is nu eenmaal zo dat mensen niet meer hun hele leven bij één werkgever blijven. Het gaat erom dat er banen zijn en mensen de vrijheid hebben om te kiezen waar en hoe zij werken.

Die banen worden niet door de overheid gemaakt, maar door ondernemers. De overheid kan het voor die ondernemers wél zo aantrekkelijk mogelijk maken om personeel aan te nemen.

Daarom willen wij de risico’s voor werkgevers beperken en de belasting omlaag brengen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat werkgevers minder premie betalen als ze mensen in vaste dienst nemen. Daarnaast willen we dat de financiële risico’s bij loondoorbetaling bij ziekte voor kleine bedrijven worden verminderd. Vooral voor kleine ondernemers zijn de financiële risico’s nu te groot. Daarom wordt nu de premie die kleine werkgevers betalen voor het arbeidsongeschiktheidsfonds verlaagd en wordt aan een structurele oplossing gewerkt. Hierdoor zullen mkb-werkgevers sneller mensen in dienst nemen.

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation