Stage Verenigingszaken

STAGIAIR(E) GEZOCHT!

VVD Verenigingszaken zoekt een nieuwe stagiair(e) van februari 2019 tot en met juni 2019.

Hart voor het liberalisme en geïnteresseerd in de politiek? Belangstelling voor een afwisselende en veelzijdige meewerkstage waar elke dag anders is?

Solliciteer dan nu!

VVD EN HET ALGEMEEN SECRETARIAAT

Het Algemeen Secretariaat in Den Haag is de motor van de VVD. Er werken ongeveer 24 mensen die ervoor zorgen dat onze politici hun tijd volledig kunnen besteden aan het verbeteren van Nederland.

Het Algemeen Secretariaat organiseert bijvoorbeeld de jaarlijkse landelijke bijeenkomsten en de verkiezingscampagnes, ondersteunt alle vrijwilligers van de VVD en leidt onze toekomstige politici op.

Het cluster Verenigingszaken voorziet in de bestuurlijke en juridische ondersteuning van de VVD als vereniging.

WAT GA JE DOEN?

Bij de VVD ga je hard werken. Niet alleen aan een beter Nederland maar ook aan jezelf. Je werkt in een jong team in een gezellige en uitdagende omgeving.

Als stagiair(e) van het cluster verenigingszaken draai je volwaardig mee. Hier werk je mee aan de voorbereidingen op de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Jij begeleidt onze lokale bestuurders bij het doorlopen van de kandidaatstellingsprocedure, zodat de VVD overal goed kan meedoen.

Concreet betekent dit dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze leden en bestuurders in het land. Jij verleent telefonische- en schriftelijke ondersteuning en advisering en bewaakt tijdens dit proces de naleving van de partijreglementen en de Kieswet.

Ook organiseren we in het voorjaar een dag om alle nieuw gekomen PS- en WS-leden welkom te heten en een vlotte start te bieden. Tot slot help je bij de organisatie van het VVD-festival!

Je gaat 32 uur per week aan de slag, maandag t/m donderdag, en krijgt een stagevergoeding van €300.- per maand. Er is geen reiskostenvergoeding.

WIE BEN JIJ?

√ je bent geïnteresseerd in de politiek en je kunt je vinden in de liberale beginselen van de VVD;

√ je bent bij voorkeur student (HBO of universitair) met een juridische of bestuurskundige achtergrond;

√ Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

√ Je hebt kennis van MS Office;

√ Je bent communicatief zeer vaardig en kan onze leden en vrijwilligers goed te woord staan;

√ Je bent creatief, zelfstandig, resultaatgericht, hulpvaardig en accuraat;

√ Je bent flexibel qua werktijden.

ENTHOUISIAST GEWORDEN?

Stuur dan voor 14 januari 2019 je motivatiebrief (één A4) en CV naar Marije Verplanke, hoofd Verenigingszaken en Internationaal, m.verplanke@vvd.nl. Voor vragen kun je terecht bij Ruben Ritsema, partij-jurist, r.ritsema@vvd.nl / 070-3613016.

De gesprekken zullen plaats vinden in de week van 14 t/m 18 januari 2019.

Help ons Nederland te verbeteren.
In gesprek met onze Kamerleden? Kom langs in de Tweede Kamer.
meld je aan
Meedoen met de VVD?
Word lid
Kan ik u misschien ergens mee helpen?
Wil jij hier over mee praten?
Ja, ik doe mee