profile-avatar

Martijn Bolkestein.

Tweede Kamerlid
VWS preventie; J&V Criminaliteitsaanpak prostitutie & mensenhandel

Martijn Bolkestein werd in 1972 in Haarlem geboren. Na zijn middelbare school ging hij aan de Vrije Universiteit economie studeren en daarnaast (vooral als hobby) informatica. Na zijn studie ging Martijn werken bij Shell, waarvan vijf jaar in Dubai. Hier werden ook twee van zijn inmiddels drie kinderen geboren. Na zijn terugkeer naar Nederland werd Martijn politiek actief, onder meer als lid van gemeenteraad en later provinciale staten. Hij zegde Shell vaarwel en ging werken voor Berenschot als adviseur van overheden.

Auto Draft 2

Wat wil je bereiken?

Ik vind het interessant om te kijken hoe mensen leven en hoe we daar onze samenleving omheen moeten bouwen. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven (Shell), met de overheid (via Berenschot) en in het openbaar bestuur (als raadslid en later Statenlid). Ik ga proberen die inzichten te combineren en verbinden. En zo helpen met idee├źn te komen die voor iedereen werken, praktisch uitvoerbaar zijn en bijdragen aan het dagelijks leven.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van fietsen en hardlopen, vooral in de duinen of op het strand. Dat is tijd voor mezelf. Maar verder houd ik juist van dingen met anderen doen. Uitgaan met vrienden en nieuwe mensen leren kennen.

Volg Martijn

Bekijk meer

Heb je een vraag? App ons!