profile-avatar

Mark Strolenberg.

Kamerlid
• LNV Regie aanpak regionale knelpunten en regionale deals, Visserij en dierenwelzijn, Dienst Landelijk Gebied • BZK Interbestuurlijke verhoudingen, Financiën mede-overheden, Gemeentelijke herindelingen, Openbaarheid van bestuur en open data, Arbeidsvoorwaarden collectieve sector, rechtspositie politieke ambtsdragers, Adeldom.

Mark Strolenberg stond op plek 38 van de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021. De VVD heeft 34 zetels behaald. Bekijk hier onze Tweede Kamerleden.

 

Wie is Mark Strolenberg?

Geboortedatum: 5-4-1979
Woonplaats: Hoogeveen
Sociale media: Twitter en LinkedIn.
Expertises:
✅ Duurzaamheid.
✅ De digitale wereld.
✅ Nuchtere Drent.

Mark Strolenberg.

“Ik kies voor uitdaging! Voor Drenthe. Voor Nederland!”

“Vertrouwen in de toekomst, een moderne overheid en volop digitale kansen. Dat zijn mijn drijfveren om landelijk volksvertegenwoordiger te willen zijn. Dé Drentse vertegenwoordiging in het parlement vanaf 2021. Ervan overtuigd dat een goede dosis Drentse nuchterheid van meerwaarde is in het Haagse. Zeker als je dat combineert met 12 jaar bestuurlijke ervaring: de gemeenteraad van Hoogeveen, het waterschap Drents Overijsselse Delta en diverse bestuurlijke activiteiten in Drenthe. Vanuit mijn professie heb ik bovendien een heldere visie op en ruime ervaring met de kansen en mogelijkheden die digitalisering biedt.”

Mark Strolenberg stelt zich voor:

Volg Mark

Bekijk onze andere kandidaten.

Bekijk hier het verkiezingsprogramma.
Lees meer