Wij willen dat iedereen voelt dat het beter gaat

De afgelopen jaren hebben we in Nederland met z’n allen geknokt tegen de economische crisis. Dat was hard nodig, want de crisis heeft er in ons land flink ingehakt. De economie kromp. We maakten torenhoge schulden. Veel mensen raakten hun baan kwijt, veel ondernemers gingen failliet en iedereen heeft met grote onzekerheden te maken gehad.

Door met z’n allen stug door te gaan, hard te werken en een paar jaar lang heel zuinig te leven, hebben we die crisis overwonnen. De economie groeit weer. Ons huishoudboekje is op orde. De werkloosheid daalt, overal verschijnen nieuwe bedrijven en de woningmarkt is weer volledig op gang gekomen.

Maar: nog lang niet iedere Nederlander merkt dit ook in zijn eigen leven. Er zijn nog steeds te veel mensen zonder baan of met een baan onder hun niveau. Er zijn nog steeds te veel ondernemers die moeite hebben hun bedrijf overeind te houden. En er zijn ook nog steeds te veel mensen met een onverkoopbaar huis. En iedereen betaalt volgens ons nog te veel belasting.

Dit willen we veranderen. We willen dat iedereen de vruchten kan gaan plukken van het herstel. Dat kan maar op één manier: door ons niet van de wijs te laten brengen en door te gaan met waar we mee bezig zijn.

Heb je een vraag? App ons!