Het leven stap voor stap beter maken.

We hebben de economische crisis overwonnen en op allerlei gebieden de basis in ons land op orde gebracht. Daardoor hebben we een heel sterk fundament gelegd. En op dat fundament kunnen we de komende jaren ons Nederland van de toekomst gaan bouwen.
Dat is allereerst een land waar iedere Nederlander een fijn leven kan leiden, omdat we vrij en welvarend zijn. Daarvoor is een economie nodig die kansen biedt aan iedereen die er iets van wil maken. Met ontzettend goed onderwijs, je hele leven lang. Met de beste omstandigheden om een nieuw bedrijf te beginnen of je bedrijf te laten groeien. Met wetenschap en onderzoek van wereldniveau, zodat we de technologie├źn van de toekomst in ons land ontdekken. En ja: met lagere belastingen, zodat mensen zelf kunnen bepalen wat zij belangrijk vinden.

Dit Nederland kunnen we alleen bouwen als we tegelijkertijd werken aan onze samenleving. De welvaart die we lang hebben gekend en die we zo graag willen houden is namelijk niet vanzelfsprekend. Die moeten we elke dag opnieuw verdienen. Door samen te werken. Dat kan alleen als we weten wat we aan elkaar hebben en als we elkaar vertrouwen. Meer dan nu. We gaan duidelijker worden over hoe we in Nederland met elkaar willen gaan, over onze normen en waarden en onze cultuur. Dit is het land van vrijheid en gelijkwaardigheid van man en vrouw, homo en hetero, wit en zwart. Voor wie daar achter staat is in ons land altijd plek. Maar wie dit afwijst, die hoort hier niet.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bekijk meer

Heb je een vraag? App ons!