nieuws-image
23 juni 2020

Thuiswerken tijdens corona

💻 Ineens werkten we thuis. Sommigen van ons deden dat soms al, voor de meesten was het behoorlijk wennen. We zochten naar de juiste stoel, het juiste programma voor videovergaderingen en de juiste balans tussen werk en privé. Maar we vonden onze weg.

📆 We zijn inmiddels ruim drie maanden verder. En eigenlijk hebben we een kleine digitale revolutie achter de rug. Complete teams, bedrijven en sectoren zijn plotseling gaan thuiswerken. Noodgedwongen, door een virus waar we zo snel mogelijk weer van af willen. Maar we hebben wel laten zien hoe creatief en flexibel we zijn.

💡 Docenten die online geweldig onderwijs bleven aanbieden. IT-afdelingen die keihard hebben gewerkt om het allemaal mogelijk te maken. Ondernemers die ook op afstand naar hun mensen omkijken en werknemers die in veel gevallen zelfs productiever zijn geworden. We hebben er het beste van gemaakt. De samenleving start weer op. Steeds meer mensen mogen hun beroep weer uitoefenen. Veel thuiswerkers zouden ook wel terug naar kantoor willen. Omdat we onze collega’s missen en de fijne werkplek. Omdat het makkelijker is het werk los te laten als we thuiskomen.

✅ Toch weten we dat thuiswerken voorlopig nog wel het nieuwe normaal blijft. We hebben bewezen dat we het kunnen. Nu zullen we laten zien dat we het volhouden!


Heb je een vraag? App ons!