nieuws-image
2 maart 2019

Campagneaftrap VVD met Mark Rutte in Putten Vaasjesfabriek

Vandaag heeft Mark Rutte het startschot gegeven voor de campagne van de Provinciale Statenverkiezingen. Op 20 maart gaat Nederland naar de stembus. Vandaag was Mark in Putten te gast in de vaasjesfabriek van Heinen Delfts Blauw. Daar beschilderde de premier onder andere een vaasje. Ook kreeg hij een teer vaasje – het symbool voor Nederland – overhandigd.

Geen schreeuwers, maar doeners

Verder was er een rondleiding en sprak de premier de aanwezigen met een speech toe. “Kies voor doeners, niet voor schreeuwers”, was de belangrijkste boodschap. “Met schreeuwen en tegenover elkaar staan bereiken we niets.”

Meer weten over Provinciale Statenverkiezingen? Klik HIER

Vaasje

Het vaasje ‘Nederland’ wordt door 17 miljoen gewone en bijzondere vastgehouden en daar wilde Mark Rutte speciaal de aandacht op vestigen. Een selectie uit deze groep – de doeners van Nederland – ging ook met de premier in gesprek.

Mark Rutte door het land

De komende dagen toert Mark door het land. Te beginnen zaterdag 2 maart in Ede en Amersfoort. Behalve veel leuke gesprekken was er natuurlijk ook genoeg tijd om met de premier op de foto te gaan! #selfie ;-)


Campagneaftrap VVD met Mark Rutte in Putten Vaasjesfabriek 1

Bekijk meer

Meedoen met de VVD?
Word lid
Kan ik u misschien ergens mee helpen?