Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Mijn prioriteiten voor Nederland.

“We staan in Nederland op een uniek moment in onze geschiedenis. We moeten nu aan de slag met de grote uitdagingen die er voor ons liggen. Keuzes maken. De problemen aanpakken. We moeten de grip terugpakken, of het glipt uit onze handen.

Met alle zorgen en problemen die er zijn, kan het in de politiek niet doorgaan zoals het ging. Voor verdeeldheid, wegkijken en waterige compromissen is er geen tijd meer. We moeten na de crisisjaren de bladzijde omslaan. Keuzes maken die werken voor mensen, dát is wat er nodig is.

In de politiek moet het besef terugkeren dat we uiteindelijk aan dezélfde kant staan: aan de kant van Nederland. Aan de kant van alle mensen die dag in dag uit bijdragen aan een beter Nederland. In de politiek moeten we daarom minder met elkaar bezig zijn en meer met het oplossen van problemen. Want veel mensen kijken terecht naar de politiek en denken: fiks het gewoon.

Daarom vind ik dat mensen mogen weten wat voor mij de meest urgente uitdagingen zijn voor de komende jaren. Zodat we weer een stap vooruit kunnen zetten en sterk blijven staan in een onzekere wereld.

Aan de hand van deze vijf prioriteiten wil ik Nederland de komende jaren leiden. Met scherpe keuzes en een uitgestoken hand. Ik zet met mijn partij een stap vooruit, en ik vraag anderen hetzelfde te doen.

Zodat Nederlanders het gevoel terugkrijgen dat de politiek aan hun kant staat. ”

In de politiek moet het besef terugkeren dat we uiteindelijk aan dezélfde kant staan: aan de kant van Nederland.

 

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation