organisatie-image
VVD-festival

Dat er op het festival bitterballen zijn, weet iedereen inmiddels wel. Dit festival staat er ook iets nog veel belangrijkers op het menu. De toekomst van ons land. De toekomst ook, van onze partij. In maart 2021 zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen. Dat lijkt misschien ver weg, maar achter de schermen zijn we de basis voor deze verkiezingen al aan het leggen.

 

Verkiezingsprogramma Tweede Kamerverkiezingen

In november 2020 wordt het verkiezingsprogramma vastgesteld tijdens de Algemene Vergadering. Het verkiezingsprogramma wordt ditmaal niet geschreven door een klein groepje. Maar door de hele vereniging. Een uniek experiment. Het discussiestuk ‘Liberalisme dat werkt voor mensen’ is het fundament voor het nieuwe verkiezingsprogramma. De komende tijd gaan we dit samen vormgeven. Ook tijdens het festival is hier ruimte en aandacht voor.

VVD-festival 4

Bekijk hieronder de aftermovie het VVD-festival van vorig jaar!

Adres VVD-festival

Het festival vindt plaats in Papendal:
Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

 

Programma VVD-festival

Download hier het hele festivalprogramma.

VVD-festival 5

Algemene ledenvergadering

Hieronder vind je de agenda voor de Algemene Vergadering en de bijbehorende stukken. De leeswijzer, het jaarplan en de begroting voor 2020 worden uiterlijk 15 november gepubliceerd:

 

In debat over het verkiezingsprogramma

In Lagerhuis-opstelling zal de zaal met elkaar in discussie gaan over door leden geschreven essays. Deze essays, over zeer uiteenlopende maar prikkelende onderwerpen, dienen als input richting het nieuwe verkiezingsprogramma. We hopen hiermee veel nieuwe, inspirerende ideeën op te doen. Check hier de thema’s en bijbehorende essays:

 

Bekijk meer

Meedoen met de VVD?
Word lid
Vragen? App ons!