organisatie-image
VVD-festival

Ben jij erbij?

Muziek. Bier. Bitterballen. Stand-Up Politics met Klaas Dijkhoff. Documentaires. Debat. Mark Rutte. Lekker eten! Het vragenuurtje in een nagebouwde Tweede Kamer. Workshops. De campagne! Stuk voor stuk ingrediënten voor hét festival van het najaar: het VVD-festival in Den Bosch op zaterdag 24 november. En dat allemaal gratis. Ben jij erbij?

“De VVD is maar een logo”, zegt onze premier vaak. “Het zijn de mensen die de VVD maken.” Daarom sta jij op het VVD-festival in november centraal. Jij en alle andere mensen die hun mouwen opstropen en mee willen doen – leden en bezoekers. In workshops leren we je hoe voetbalclubs spelers scouten, en hoe jij door de VVD gescout kunt worden! Hoe jouw lokale netwerk, net als het Wereldnatuurfonds en Alzheimer Nederland, twee keer zoveel leden kan krijgen.

Natuurlijk stellen we op het VVD-festival, op de dag waarop traditioneel het najaarscongres zou plaatsvinden, ook onze inzet voor de Europese verkiezingen vast. Ook is er ruimte voor de algemene ledenvergadering waarop nieuwe ideeën voor onze partij, die leden de afgelopen maanden massaal aandroegen, besproken worden.

Line-up

Benieuwd naar het programma? Hieronder vind je de line-up en de locatie.

VVD-festival

 

Aanmelden VVD-leden

Leden kunnen zich aanmelden via MijnVVD. Heb jij je voor vrijdag 9 november, 12.00 uur aangemeld? Dan ontvang je je toegangsbewijs en stempas in de week voor het congres thuis. Indien je je na 9 november 12.00 uur maar voor 16 november 12.00 uur hebt aangemeld, liggen je toegangsbewijs en stempas klaar bij de snelle balie.

Vergeten aan te melden maar wil je toch komen? Dat kan! Houd wel rekening met een langere wachttijd bij de aanmeldbalie.

Aanmelden bezoekers

Ben jij geen lid van de VVD, maar wil je toch graag het festival bijwonen? Dat vinden wij alleen maar leuk! Je bent van harte welkom in Den Bosch. Vooraf aanmelden is niet nodig. We ontvangen je graag bij de balie voor bezoekers. Houd er rekening mee dat je om legitimatie gevraagd kan worden.

Documenten

Kom jij ook?