Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Een vrij en veilig land

Zonder veiligheid, geen vrijheid. Dit geldt internationaal, maar ook in ons land zelf. De georganiseerde misdaad moet daarom worden verslagen. En geen ouder zou zich zorgen hoeven maken of hun kind wel veilig thuiskomt. Iedereen moet zich veilig kunnen voelen, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Daar strijd ik mijn hele leven al voor. En daar ga ik mee door.We moeten doorgaan met het aanpakken van deze gevaren. Anders wordt Nederland een speelbal van onbetrouwbare regimes, groeit ons land uit tot een narcostaat en bepaalt het straattuig straks de norm in onze wijken. Dat laat ik nooit gebeuren.

Dus is het nodig dat we scherpe keuzes maken. Voor verdeeldheid, wegkijken en waterige compromissen is er geen tijd meer.

Dit zijn mijn keuzes:

Veilige straten. De politie moet zichtbaar zijn in de wijken en het respect voor agenten moet terug. Naast de harde hand, is er ook een uitgestoken hand nodig: via preventie moeten we voorkomen dat kruimeldieven uitgroeien tot nietsontziende criminelen.

Zwaarder geschut tegen de drugsmaffia. Politie en justitie moeten meer bevoegdheden krijgen om zware criminelen aan te pakken. Veiligheid staat daarbij boven privacy.

Verdere versterking van onze defensie. Dit betekent meer investeren in onze eigen slagkracht en meer samenwerken in Europa.

Wil jij weten wat Dilans plannen zijn om grip op onze grenzen te krijgen?

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation