Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Een duurzame economie met groene groei

Nederland schoon doorgeven aan onze kinderen. Dat kan door samen te werken aan een innovatieve en duurzame economie waarvan alle Nederlanders profiteren. We staan niet tegenover elkaar. Iedereen wil een schone lucht, een lagere energierekening en een sterke toekomst met nieuwe, groene banen. Een economie die weer vooroploopt in de wereld, daar ga ik voor.

We moeten nú extra stappen zetten om onze economie verder te verduurzamen.  Anders zijn we te laat om de opwarming van de aarde tegen te gaan, blijven we voor onze stroom afhankelijk van schurkenstaten en verdwijnen duizenden banen en bedrijven naar het buitenland. Zo ver wil ik het nooit laten komen.

Dus is het nodig dat we scherpe keuzes maken. Er is er geen tijd meer voor verdeeldheid, wegkijken en waterige compromissen.

Dit zijn mijn keuzes:

Vol inzetten op moderne en veilige kerncentrales. Deze zijn een belangrijk onderdeel van de oplossing voor een volledig klimaat-neutrale economie. Wie niet voor kernenergie durft te kiezen, neemt het klimaatprobleem niet serieus.

De Nederlandse industrie moet bij de schoonste economieën van Europa horen. Niet door bedrijven weg te pesten, maar door ze te helpen. Aan ziekmakende bedrijven moet een grens gesteld worden: schoon produceren, of de deuren sluiten.

Een overvloed aan schone en betaalbare stroom. Niet alleen van kerncentrales, maar ook van zon en wind op zee. Zodat Nederland energie-onafhankelijk wordt en een groene grootmacht waar de wereld weer met bewondering naar kijkt.

Wil jij weten wat Dilans plannen zijn voor een betaalbaar leven?

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation