Ruimte geven. Grenzen stellen.
Lid worden Inloggen

Een betaalbaar leven

Het leven is duur geworden. Gewone Nederlanders, die hard werken, gewerkt hebben, of op een andere manier bijdragen, voelen de angst om door het ijs te zakken. Dat vind ik niet oké. Want als je je best doet, hoor je het in Nederland gewoon goed te hebben.

We moeten de stijgende rekeningen nú aanpakken. Juist ook voor de middeninkomens. Want zonder een brede middenklasse verdwijnt de basis van onze samenleving en komen mensen nog meer tegenover elkaar te staan. Dat zal ik nooit accepteren.

Dus is het nodig dat we scherpe keuzes maken. Voor verdeeldheid, wegkijken en waterige compromissen is er geen tijd meer

Dit zijn mijn keuzes:

Werken moet lonen. En meer werken, moet ook meer opleveren. Dat betekent dat geld voor belastingverlaging, de komende jaren specifiek moet worden ingezet voor de middeninkomens.

Betaalbaar leven is betaalbaar wonen. De belastingen op wonen mogen niet nog verder stijgen en er moet meer gebouwd worden zodat koop- en huurwoningen goedkoper worden, ook in de groene buitengebieden.

De overheid moet zelf zuiniger aan doen. De reflex in de politiek moet stoppen dat extra uitgaven betaald moeten worden door extra belastingen, die uiteindelijk door mensen met een normaal salaris worden betaald.

Wil jij weten wat Dilans plannen zijn voor de veiligheid van ons land?

Blijf op de hoogte.

Word lid van onze nieuwsbrief.

Confidental Infomation